Foderhäst för utbildning på Flyinge

 • Annonsid: 1395479
 • 2 månader sedan
 • 336 Visningar
 • 8 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Rebecca heter jag, och jag går andra året på Sveriges Ridgymnasium nere i Flyinge, med inriktning Hästskötare. Söker nu efter en foderhäst som jag kan utvecklas tillsammans med under min utbildning här. Det är en treårig utbildning och jag hoppas kunna ha hästen så lång tid som möjligt. Gärna dom sista två åren, men framför allt så länge jag känner att jag och hästen utvecklas, samt att du som ägare är nöjd.

  Jag söker efter en arbetsvillig storhäst, som lämpar sig för både dressyr och hoppning, men då jag är mest intresserad av dressyr så får hästen mer än gärna också vara det. Hästen ska kunna vara med i utbildningen, vilket betyder ridning för tränare två dagar i veckan, ena dagen hoppning och den andra dressyr. Söker ej efter projekt men inte heller läromästare, mer någonting emellan. Ser gärna att det finns saker som vi kan jobba på tillsammans, och har inga problem med att hästen är lite grön. Sto eller valack spelar ingen roll, hingst är ej av intresse. Är ej jättelång så hästen får gärna vara lite mindre. Ser gärna att den går att rida utomhus, både ensam och i grupp, då jag tycker det är viktigt med variation i ridningen.

  Vi rider för två olika tränare två dagar i veckan, och resterande dagar rider man självständigt efter skoltid. Som elev har jag tillgång till de flesta ridhus och ridbanor på anläggningen, skrittmaskin samt goda ridvägar utomhus. Stallet är beläget på anläggningen och veterinär + hovslagare finns runt hörnet.

  För frågor eller mer information så ring eller sms'a mig direkt på 0707790867. Svarar oftast ganska snabbt men undvik gärna att ringa mellan 8-16.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Flyinge, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad