Foderhäst/ponny sökes!

  • Annonsid: 1329548
  • 4 dagar sedan
  • 12 Visningar
  • 0 följare
Inget pris

Hej!
Nu när min nuvarande foderhäst ska åka hem så söker jag en ny polle att få ta med mig hem.
Jag är en 17-årig tjej, 170 cm lång o väger 70kg. Jag har hållt på med hästar och ridit hela mitt liv. Ridit på ridskola tills jag blev 12 år o där efter flera olika medryttarhästar och en foderhäst. Min nuvarande foderhäst är en varmblodstravare, har stor erfarenhet av heta hästar och jag föredrar lite hetare hästar men allt är egentligen av intresse för mig.

Jag är en väldigt lugn men bestämd tjej, är även väldigt ansvarsfull och sätter alltid hästen i första hand. Jag älskar lika mycket ett pass på banan som en lugn uteritt eller bara stå i stallet och mysa.
Jag söker en häst (eller ponny) som jag kan utvecklas med och ha roligt. Gärna en häst/ponny som är lite säkrare i hoppningen då jag inte är den bästa på att hoppa men skulle vilja utvecklas. Men som sagt så är allt av intresse för mig. Har inga större ambitioner så som att komma ut på tävlingar, men om möjligheten finns så tackar jag inte nej. Men att bara träna/rida ut/mysa tycker jag lika mycket om. Jag fokuserar mycket på att jobba från marken och ha en bra kontakt med hästen.

Jag har en stallplats i ett litet och mysigt stall utanför Marieholm, med mycket utevistelse och stora fina hagar och en lugn och fin miljö med ingen stress. Jag kommer eventuellt att börja på Sveriges Ridgymnasium i Svedala och lite längre fram (typ nästa termin) så kanske jag skulle vilja ta med hästen/ponnyn dit om alla känner sig bekväma med det, men det är inget måste för mig.

Hoppas detta lät intressant och tveka inte att höra av er om det är något ni undrar över 😊
Mvh Bianca

First ad
Kontakta annonsör

 Marieholm, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad