Foderhäst sökes

  • Annonsid: 1315406
  • 3 månader sedan
  • 217 Visningar
  • 2 följare
Inget pris

Vi söker någon som skulle kunna tänka sig att låna ut sin häst på foder för senare köp. Börjar som medryttare eller halvfoder/helfodervärd för senare köp.

Vi letar efter en träning- och tävlingskompis till vår 17-åriga dotter. Hon har ridit i hela sitt liv och har haft en foderhäst de senaste två åren. Hon är en otroligt seriös tjej som förstår ansvaret att ha en egen häst. Tar alltid hästen i första hand. Vår äldsta dotter har en egen häst och vi har tidigare haft två foderhästar. Hon är intresserad av att träna och tävla men såklart också varierad träning, som lättare pass och uteritter.

Vi letar efter en häst i tävlingskondition, som hon kan utvecklas med. Okomplicerad i all hantering så som lasta, sko, klippa osv. En häst med bra psyke, som inte har några dumheter för sig. Hästen ska gå fint i både hoppning och dressyr, framförallt hoppning. Hästen ska vara över 165.

Hästen kommer att stå på en fin anläggning med bra träningsmöjligheter, fina ridvägar och ridhus.

Vi bor i södra Stockholm.

Ifall detta låter intressant eller om du har några frågor så kontakta oss på
family.lindstrom@yahoo.com
0765017505

First ad
Kontakta annonsör
A
Anneli Lindström

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad