Foderhäst sökes

  • Annonsid: 1337381
  • 3 månader sedan
  • 65 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Inriktning:
    Hoppning

Hejsan!
Jag har nu varit utan häst i några månader och inser hur mycket jag saknar det. Därför funderar jag på att leta efter en foderhäst eller någon som eventuellt behöver låna ut sin häst en kortare period, alternativt för tillridning.
Det jag söker hos hästen som önskas är att den ska ha fin inställning till hoppningen då det är mitt största intresse, men självklart älskar jag allt annat inom ridningen också. Men vill främst hitta en som jag kan utvecklas med inom hoppningen då jag har möjlighet till en väldigt duktig tränare.
Har ridit i 13 år och haft egen ponny i 4 år, samt gått på ridgymnasium. Är väldigt orädd och därför är pigga/busiga hästar inga problem för mig, men viktigt att den fortfarande är snäll.
Rider för tillfället i ett tävlings/försäljningsstall och är därav van med alla olika sorters personligheter hos hästar. Referenser finns att få gällande mig och min ridning.
Hör gärna av er för mer info☺️

First ad
Kontakta annonsör

 Nyköping, Södermanlands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad