Foderhäst sökes

 • Annonsid: 1371403
 • en månad sedan
 • 290 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround
 • Dressyr:
  Lätt C
 • Hoppning:
  50 cm
 • Ras:
  Övriga
 • Kön:
  Sto
 • Mankhöjd:
  165 cm

FODERHÄST Ev senare köp

Ser att man inte kan ändra vissa sökkriterier. Måste absolut inte vara sto, valack och även hingst hade fungerat. Heller inget krav på att den ska vara hoppad.

Jag söker en häst på minst 165 i mkh. Allround. Den ska gå att rida ut på själv. Kunna bli hanterad i alla moment och situationer som dusch, hovslagare, lastning etc.

Jag bor 200 m från stallet där vi har samtliga faciliteter utom ridhus. Ridhus har jag på Mark RK 15 min bort med bil, där planen är att regelbundet vintertid träna varje söndag för min nuvarande tränare Terese Ahlkvist.

Vi har gott om fina varierande ridvägar och jag erbjuder varierande träning.

Jag är 35 år och ridit i ca 30 år upp mot msv. Bor med sambo och 3 bonusbarn, samt katterna Blixten och Doris. Vi har båda fast anställning inom kommunen och ordnad ekonomi. Jag har i dagsläget ej råd att köpa häst pga en kostsam separation för får 3 år sen. Köp längre fram eller avbetalning hade kunnat fungera.

Som ryttare har jag ridit upp mot Mvs. Hade även ett par år som beridare i Spanien. Jag är ambitiös och driven. Jag är en lågaffektiv person som tror mer på att bygga relation än att tvinga. Ordning och reda. Mjuk hand och ridsätt, duktig på att läsa av hästens humör och anpassa dagens träning med målet att det alltid ska vara kul och konfliktfritt. Stressfri person.

För att se mer om mig och min familj får man gärna kika in på min Instagram tessfriman. Där kan man även se hur vi har det i stallet, hur skogarna ser ut osv. Ridvideos, hästarna, gården hela rubbet.

Referenser:

Helene Lundin som äger hästen jag hade innan.Henne kan ni fråga om avtalet, dialog etc mellan oss.

Min tränare Terese Ahlkvist når ni på hennes FB sida Stall Säte för frågor ang min ridning.

Marika ”Mixen” Anden äger stallet och flera hästar i de högre klasserna inom hoppning. Jag har ridit hennes hästar och hon känner mig väl i hästsammanhang. Henne kan ni fråga om stallet och deras rutiner men även ridning etc

Ingen vill ha ut sina nummer offentligt så pma för deras nummer.

Trygghetsavtal utfärdas som är skräddarsytt för just din häst. Avtalet är ca 8 sidor långt där allt är med så det aldrig blir några oklarheten. Avtalet har hyllats av alla som läst det pga utförandet med ”alla korten på bordet”.

Videon 1 är min tränare Terese. Jag rider Kurt min ”reservhäst” som jag lånar ibland. Andra gången vi tränar för tränare så vi är inte jättesamspelta ännu🙃

Video 2 Den gråa är den jag har som snart åker hem. Den videon är från en av MASSA skogsvägar vi har möjlighet att rida på här.
Mvh Familjen Friman/Eriksson

First ad
Kontakta annonsör

 Fritsla, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad