Foderhäst sökes

 • Annonsid: 1379893
 • en månad sedan
 • 29 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Hoppning, Allround
 • Højde:
  163 cm
 • Födelseår:
  2007

Hej! Jag heter Vilda och är 12 år (född 2007). Jag söker foderhäst att ha i åtminstone några månader. Jag är 163 cm lång men väger 40 kg så jag rider mycket c-ponnyer. Just nu rider jag på ridskola 2 gånger i veckan och rider på min ridskolas näst högsta nivå. Jag har haft 2 medryttarhästar, men aldrig en foderhäst.

Tanken är att min mamma också ska kunna rida hästen litegrann, hon är hästkunnig och har haft foderhäst när hon var yngre. Därför söker jag en häst som är över 145 cm. Max är 165 cm typ, eventuellt högre om vi hittar den perfekta. Gärna pigg utan bli het, jag tävlar rätt mycket hoppning på ridskolan, så gärna en häst som hopptävlat 60cm+ innan och gillar det. Även också väldigt bra om hästen är en välutbildad läromästare. Jag vill ha lite utmaning såklart, så inte för lätt. Inte äldre än 17 år men inte yngre än 7 år då jag känner att jag inte vill ha en för ung eller för gammal häst. Lätt att lasta, sko, ta in från hagen, vaccinera etc. Gärna kunna ridas ut själv och i grupp. Väldigt viktigt att den är trafiksäker. Är inte van vid hingstar så ingen hingst här tack. Gärna inte så hög rang i hagen. KUNNA STÅ I BOX! Vi kommer att ha hästen antingen på ridskolan i privat stallet eller på ett stall där jag hade min medryttarhäst.
Tacksam för svar! /Vilda och mamma Ulrika

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad