Foderhäst sökes!

  • Annonsid: 1404304
  • 3 månader sedan
  • 84 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Hej!
Efter sommaren ska jag förmodligen börjar Kalmar naturbruksgymnasium med inrikting ridsport, jag letar då efter en ridkompis att ha på skolan för att kunna dela min utbildning och fritid med.

Jag är 16 år och heter Martina Nowakowski. Jag är en väldigt lugn men bestämd ryttare som inte är rädd av mig och jag gillar även lite utmaningar. Jag älskar att vara i stallet och har innan varit skötare för en häst. Jag tar alltid hästen i första hand. Det är väldigt viktigt för mig att bygga ett bra band mellan mig och hästen. Inom ridning är favoriten helt klart att rida ut och dressyr.

Jag söker en häst som är arbetsvillig, lätt att hanteras vid, lastning, skoning och som är trafiksäker. Jag vill ha en häst som är stabil med ett lugnt psyke. Jag vill helst ha en häst som är 9- 17 år och som antingen är en maxad D-ponny eller liten storhäst.

Jag är flexibel med hur länge foderavtalet ska vara och jag garanterar ett hem med massa kärlek, varierad träning och mys.
Kontakt: 0735307840 eller på meddelande här.

Mvh Martina Nowakowski

First ad
Kontakta annonsör

 Växjö, Kronobergs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad