Foderhäst sökesSilver

  • Annonsid: 1411578
  • 8 dagar sedan
  • 141 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning, Dressyr, Allround

Söker en häst som kan grunderna, mellan 5-14 år helst sto men är öppen för valack. Mankhöjd från ca 140cm - 160cm. Väger ca 60 kg och är 158 cm kort. Kan ev tänkas köpa loss efter fodertiden men inget krav!

Hej mitt namn är Tina och jag är 39 år, jag har ridit och hållit på med hästar sen barnsben. Mina föräldrar har alltid haft häst, så jag har aldrig varit hästlös. Jag har ridit in, har utbildat några hästar, tränade både hopp och dressyr. Men startade några hopptävlingar samt pay and jump och klubbtävlingar. Är intresserad av att börja tävla smått på lägre nivå men klickar det bra så kan det bli högre. Är intresserad av WE.

Jag är mjuk i hantering men kan vara bestämd om det behövs, har mycket NH tänk och sätter alltid hästen i första hand. I ridningen så är jag mjuk, följsam och mjuk i handen.

Jag har en islandshäst i nuläget som är min äskade skogsmulle, men söker gärna en ponny/häst som vill göra mera än att gå ute i skogen.


Jag bor mellan Eskilstuna och Katrineholm i västra Näshulta, jag håller till på en gård där det finns 2 lösdrifter, stall, stora och kuperade hagar där det är blandat med terräng som skog och öppen yta. Jag har 5 min skrittavstånd till ridhus och tränare. Samt oändligt med ridvägar.

First ad
Kontakta annonsör

 Näshulta, Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad