Foderhäst sökes

 • Annonsid: 1448175
 • 3 månader sedan
 • 80 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag heter Ida och är 15 år, jag söker nu en foderhäst efter 2 år på ridskola och 2 år hos medryttarhästar. Jag är en lugn och balanserad ryttare, men gillar hoppning lite extra så inget fel om den kan ta några skutt ibland. Men kommer såklart köra varierade träningar/uteritter, mest uteritter. Jag bryr mig alltid i första hand om hästens välmående.

  Jag söker en allroundhäst, den skall vara D ponny - 165 i mankhöjden. Gärna då att den som sagt kan ta några skutt iallafall, ta några pass på banan men mest uteritter och mycket jobb från marken. Ett STORT plus om den skulle vara inkörd. Trafiksäker, Mellan 8-17 år och trygg i sig själv, en läromästare. Ej ha någon gammal skada som kan göra att man ej kan rida som vanligt, ej heller eksem eller fång häst!

  Det jag har att erbjuda är ett litet mysigt stall med stora rymliga boxar, häst kompisar och massa kärlek. En riktigt stor kuperade hage samt en stor gräshage, mycket utevistelse ( så länge det går ). En paddock finns inom kort, men annars finns det milslånga grus och skogsvägar man kan ta. Finns nästan alltid någon att rida ut med, mycket jobb från marken då jag tycker det är viktigt med en bra connection mellan ryttare och häst.

  Har ni hästen jag söker? Eller fler frågor, skicka då ett sms då mailen ej fungerar! Mvh Ida ☺️

  First ad
  Kontakta annonsör

   Örebro, Örebro län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad