Foderhäst/medryttarhäst sökes

  • Annonsid: 1449659
  • 3 månader sedan
  • 94 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround
  • Mankhöjd:
    166 cm

Hej!
Söker foderhäst åt min dotter. Lina är 15 år och har ridit i 8 år. Först på ridskola i 6 år och sedan i privat hoppstall i 2 år. Lina brinner för hoppning och vill gärna komma ut på Pay’n jump och nån tävling,så hästen får gärna tycka om att hoppa.Självklart får det ta den tid som behövs för att ryttare och häst ska lära känna varandra innan det skulle vara aktuellt med Pay’n jump/tävling. Hon är van att arbeta i stall med allt vad som hör till och tycker det är en självklarhet att vara mån om hästen och se till hästens bästa,lika självklart är det att sköta allt annat runt hästen i stallet. Lina tycker om att rida varierat, tar lika gärna en tur i skogen som ett pass på banan.
Hästen får gärna stå i närheten av Hallstahammar, men Västerås, Strömsholm,Kolbäck och Surahammar går också bra. Eller längre bort om det går bra att flytta hästen.
Då Lina är 1.80 lång söker hon en storhäst att utvecklas tillsammans med, från ca 166 i mankhöjd.Hör gärna av er med frågor så berättar vi mer samt skickar videos osv.

First ad
Kontakta annonsör

 Hallstahammar, Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad