Foderhäst sökes

 • Annonsid: 1488742
 • 13 dagar sedan
 • 53 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!

  Pga att vi tyvärr ska lämna tillbaka vår foderhäst söker vi nu en ny, köp kan ev vara intressant senare.

  Det är dottern som kommer rida hästen, hon är snart 15 år, ca 170 cm och väger ca 55 kg. Hon är lugn och trygg men har inga problem att vara bestämd vid behov.

  Hon har gått på ridskola sen hon var 8 år och även varit medryttare, först i ett stall med flera hästar varav hon red de flesta. Efter det var hon medryttare på två hästar, en D-ponny och en storhäst. Därefter blev hon medryttare på en fd travhäst (varmblod) som hon hjälpte till att utbilda från början, den hästen har hon sedan haft på foder fram till nu.

  Jag hade själv ingen erfarenhet av hästar innan dottern började rida men har varit med i stort sett hela tiden och lärt mig sköta och hantera hästar allt eftersom och tycker det är riktigt roligt.
  Pappa i familjen skötte i yngre dagar hästarna på en ridskola och en av våra söner har gått djurvårdsutbildning med praktik i stall.
  Även om det är dottern som kommer att sköta det mesta så kommer vi att finnas som stöd och hjälp hela tiden och det är självklart vi vuxna som tar det yttersta ansvaret.
  Låter det intessant så hör gärna av dig. Vi bor i Skutskär, ca 1,5 mil söder om Gävle.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Skutskär, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad