Foderhäst sökes

  • Annonsid: 1488869
  • 3 dagar sedan
  • 56 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
1 kr

  • Inriktning:
    Allround, Dressyr, Hoppning

Hej! Nu letar jag efter en trevlig häst att ha på foder. Jag är 35 år. Har ridit sedan jag var 9 år och haft egen häst sedan 13 års åldern. Mestadels tränat regelbundet för tränare en gång i veckan samt tävlat små klasser. Fick barn för 5 år sedan och vill nu igång igen med egen häst. Kan erbjuda ett gott hem i lugn miljö med god ventilation och fina hagar med mycket utevistelse. Jag är snäll i mina hjälper och har en mjuk hand och rider mycket med sitsen samt mycket uteritter. Varierar hästens träning. För mig är det viktigt med en trevlig häst som inte hittar på "bus" som att bocka tex utan är snäll och okomplicerad samt trafiksäker och kan ridas ut både ensam och i grupp och är trevlig i all hantering. Lättlastad. Inte het och extremt pigg. Kan lova massa kärlek och tid. Är jätte noga med hästarnas omvårdnad och kommer rida regelbundet.

Hör gärna av er om ni tror er ha rätt häst. Jag kan tänka mig senare köp om allt känns bra. Maila mig som första kontakt.

Mvh Sandra

First ad
Kontakta annonsör

  Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad