Foderhäst sökes

  • Annonsid: 1495201
  • 22 dagar sedan
  • 90 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Kön:
    Valack

Jag söker en häst som jag kan ha hand om och rida under en längre tid. Jag är väldigt noggrann när det gäller hantering av hästar, är även väldigt bestämd av mig så de trotsiga 2 hästar jag har haft nu under ca 3 år har inte varit ett större problem men nu hade jag helst velat rida en läromästare.

Jag är lika noga med arbete från marken så som varierat arbete på varierat underlag uppsuttet.
För mig är bandet mellan häst och ryttare väldigt viktigt för att det ska fungera i ridningen också.
Jag är lite osäker i hoppningen då de hästar jag har ridit även de har varit osäkra.

Jag hade tyckt att det hade varit kul att rida en häst som tycker om att hoppa, som även gillar att trimmas i paddocken och ridas ut i fin miljö både ensam och i grupp. En häst som inte bryr sig så mycket av omgivningen, som är trygg i sig själv helt enkelt.

Eftersom mina föräldrar inte är så insatta i hästar så som jag är så har jag fått jobba mycket själv med hästarna och lärt mig mycket på det sättet. Men jag har mycket hästkunniga personer runt omkring mig. Stora fina hagar erbjuds, lösdrift och box finns dock är det oklart just nu vilket av alternativen som är lediga. Litet och två mysiga stall, jättefint!

Jag kommer att börja plugga gymnasiet på distans så jag har alltid möjlighet att ta mig till stallet men vi letar bättre stallplats just nu med ridhus. Pappa jobbar också hemma ifall jag behöver en hjälpande hand.

Jag är 16 år, är 160 cm lång och väger 48kg. Jag önskar helst en valack mellan 145-155cm i storlek. Gärna pigg och framåt, helst ingen som känns "tung" att rida. Men annat kan också vara intressant.

Så länge hästen är trygg i sig själv och inte allt för hög i mkh eller seg så skulle nästan vilken häst som helst funka för mig, ett plus är om det går att rida barbacka.

Låter detta intressant och om du tror att du har den perfekta hästen att låna ut till mig så kontakta mig endast på sms 46761656811 då jag ej brukar svara på samtal, om du vill prata med mina föräldrar först, smsa mig så kan jag skriva deras tel. nr.

Jag lovar att din häst kommer ha det så bra här och jag kommer alltid att prioritera hästen före allt annat. Mvh Tova Lindberg

(skriver från pappas konto)

First ad
Kontakta annonsör

 Mörrum, Blekinge län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad