Foderhäst sökes

  • Annonsid: 1512970
  • 4 månader sedan
  • 160 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround
  • Kön:
    Valack

Jag söker nu en häst som jag kan ha på foder under en längre tid, jag har ridit storhäst nu på senaste tiden och känner att min ponnytid inte riktigt är över än, så jag söker en D-ponnyvalack liten eller stor. Jag är 16 år är 160cm lång och väger 51kg, under 3 år så har jag haft en ponny på foder och en uthyrd, som jag tog hand om helt själv.

Jag söker en läromästare nu då jag har tagit hand om bråkiga och svåra hästar, jag vill kunna rida ut själv och rida på banan själv.

Jag är mer intresserad av dressyr än hoppning då jag är lite hopprädd men det hade varit kul med en ponny som hade velat hoppa lite småhinder ibland.

Jag är bestämd och är mycket självständig, jag rider med väldigt mjuk hand om det så behövs, men jag vill gärna att ponnyn inte ska vara så komplicerad att rida.

Om du tror att du har ponnyn för mig så smsa mig till 46761656811 en beskrivning samt bild/video på ponnyn, om jag är intresserad så smsar jag tillbaka någon av mina föräldrars telefonnummer.

Det finns videor som jag kan skicka när jag rider om det önskas, mvh Tova Lindberg

First ad
Kontakta annonsör

 Mörrum, Blekinge län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad