Vuxen söker foderhäst

  • Annonsid: 1560482
  • 2 månader sedan
  • 73 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Kön:
    Valack

Hej!
Jag skulle vilja känna på hur det är att ha egen häst, inför ett eventuellt köp. Letar därför efter en snäll och okomplicerad valack (eller sto som är van att gå med valacker) på foder/lån under en period. Eventuellt senare möjlighet till köp om allt känns rätt.
Jag är vuxen och har ridit större delen av livet, på ridskola och som medryttare. Har två hästgalna döttrar (8 och 10) som gärna hjälper till, så hästen måste vara barnvänlig även om den primära ryttaren förstås är jag själv. Helst en flyttbar häst som jag kan ta hit. Har stallplats i ett litet privat stall med två andra hästar, stora hagar och fina ridvägar. Men om det finns en häst som redan står uppstallad i närheten av Katrineholm så är det av intresse också (i så fall är även delfoder/medryttarskap av intresse och då funkar förstås även ett sto.)
Det kommer mest bli skogsturer, men även nåt pass på banan och dressyr- eller hoppträning för instruktör om hästen är arbetsvillig. Inga tävlingar. Jag är 170 cm lång och knappt 70 kg.
Hör av dig via meddelande om du har något som kan passa eller vill veta mer om mig!

First ad
Kontakta annonsör

 Katrineholm, Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad