Tävlingshäst köpes!

  • Annonsid: 1574712
  • en månad sedan
  • 161 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning, Fälttävlan, Dressyr

Hej!

Jag är en 15 årig tjej som bor utanför Södertälje. Vi har eget stall, med fyra boxplatser var av två står tomma just nu. Vi har en derby bana, men ingen paddock. Paddock ska vi bygga i sommar. Vi har också en fälttävlansbana med stockar. På gården har vi flera stora hagar. Vissa med gräs, vissa med skog. Mycket bra kvalité på hö och rent fint vatten från egen brunn. Fina skogar med underbara galoppsträckor och stränder.

Hästarna får gå hos oss ute i 12 timmar. Vi har inte möjlighet till lösdrift. Hästarna tas alltid in för natten. Fordring sker 4-5 gånger om dagen. Det finns alltid vatten i hagarna, också på vintern.

Jag själv har tävlat upp till 1 meter med placeringar. I dressyr har jag inte startat riktiga tävlingar, men på träningstävlingar har jag ridit Lätt A banor med bra resultat. På träningar har vi tränat vidare. Vi har haft egna hästar sen jag har varit liten, så är väldigt van med hästar. Jag har nu två egna ponnyer som jag rider och tränar. Hade en tredje på foder, men han behövde flytta pga. ägarens ändrad livssituation. Så därför söker jag en ny häst!

Jag har ridit mycket på unga hästar, samt tränat upp hästar vidare i utbildningen. På storhästar har jag hoppat på träning upp till 115 och med ponnyer upp till 110.

I hanteringen är jag ordentlig och noggrann. I ridningen har jag mjuk hand och försöker alltid anpassa mig efter hästen. Gör små rörelser med skänkeln, använder inte alltså ”ponnyskänkel”.

Jag söker en helst en D-Ponny eller en Storhäst. En häst som jag skulle kunna utvecklas med. Jag vill helst tävla i banhoppning, men Fälttävlan har börjat intressera mig mer och mer. Därför skulle det vara bra om hästen var van vid olika slags hinder. Jag söker en häst som gillar att jobba och gosa. Hästen behöver inte vara snäll i all hantering, men det flesta vore bra. Mycket motor och scoop är plus!

Jag letar efter en häst som jag skulle kunna ta mig högre upp på banorna och komma vidare i min ridning och tävlingskarriär.

Vill du att hästen kommer till ett toppen hem, där den får fortsätta med det den älskar som mest? Då tror jag att vi är dem rätta!

Hästen måste vara minst 3 år och får inte vara äldre än 15! Ras spelar ingen roll. (Men inte Tinker, Nordsvensk häst, Arab, Islandshäst mm)

Instagram: @lianatilles

Jag har lov av vårdnadshavare att skriva denna annons, och de stöttar mig i min ridning på fullt. Det är alltså inte bara jag som fått för mig att leta efter häst, utan det är hela familjen som är med.

Om din häst inte fyller alla mina krav så hör gärna ändå av dig, så får vi se vad du har att bjuda på! Olika varianter är alltid bra att ha!😁

Maxpris: 150 000kr

Har du det jag söker? Skriv dm här på hästnet!

First ad
Kontakta annonsör

 Enhörna, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad