Foderhäst sökes

  • Annonsid: 1731002
  • 25 dagar sedan
  • 86 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    cm

Förenade av vårt genuina intresse och passion för allt som har med hästar och ridning att göra söker jag och min dotter på 15 år en foderhäst att ta hand om som vår egen. Om vi känner att vi trivs med varandra och att allt känns rätt för alla inblandade parter kan vi även tänka oss ett framtida köp.

Eftersom jag själv har hållit på med hästar så länge jag kan minnas och även haft egen häst (ett svenskt halvblod) under många år känner jag som mamma att man behöver förstå fullt ut vad det verkligen innebär att ha egen häst, med daglig omvårdnad, skötsel och ridning, i ur och skur, vinter som sommar innan jag köper en häst till min dotter. Att det faktiskt handlar om att välja en livsstil, ett sätt att leva som berikar ens liv otroligt mycket men som också innebär en massa slit, tid och energi och att man gör ett val när man skaffar häst som innebär att man ibland måste prioritera bort andra saker. Av den anledningen känner jag att det är bra att börja med att ha en häst på foder innan man köper en egen.

Min dotter är en hästvan, ansvarsfull och trygg tjej som är otroligt duktig i sin hantering av hästar då hon förmedlar ett lugn. Hon är även en talangfull och duktig ryttare som rider med insidan av huvudet. Även om hon praktiskt taget har ridit regelbundet sedan hon lärde sig att gå
har hon nu kommit till den punkt där jag (och även hon) känner att hon behöver tillgång till en egen häst för att kunna vidareutvecklas som ryttare, en häst som hon kan träna med på daglig basis.

Vi bor i Karlskoga och tanken är att vår framtida foderhäst ska få gå på lösdrift (till att börja med) tillsammans med med två Tinker-ston (mor och dotter) ute hos en bekant en bit utanför Karlskoga. Det finns visserligen tillgång till stall men detta behöver byggas ut, vinterbonas och moderniseras för att kunna rymma fler hästar och sådana planer finns inom en snar framtid. Det finns även tillgång till ett stort och nybyggt ridhus ca. 200 meter bort som vi har tillgång till och den natursköna omgivningen erbjuder många fina ridvägar genom skog och mark. Vi har även bil med dragkrok och tillgång till hästtransport så att man kan åka iväg och rida för tränare och kanske även tävla så småningom. Att regelbundet rida för tränare ser jag som ett måste om man vill utvecklas tillsammans med sin häst.

Vi söker en häst som är viktbärande och inte lägre än ca.150 cm i mankhöjd, gärna högre då jag också har för avsikt att kunna rida på den då och då. Vi önskar även en inriden och färdigskolad häst som min dotter kan utvecklas tillsammans med.

Vi vill erbjuda vår kommande foderhäst en bra och trivsam miljö med god omvårdnad, stimulerande utmaningar och mycket kärlek. Om ni känner att just er häst kan komma att trivas och få det bra hos oss så tveka inte att höra av er så berättar vi mer om oss själva!
Mvh Ulrika och Kajsa-Lisa Jensen!
Mobilnummer Ulrika: 073-9370727
Mailadress: ulrika.jensen7007@gmail.com

First ad
Kontakta annonsör

 Karlskoga, Örebro län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad