Foderhäst sökes för seriöst samarbete

  • Annonsid: 1484882
  • 22 dagar sedan
  • 97 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning, Dressyr, Allround

Hej!
Viktoria heter jag. För ett år sedan tog jag bort min egen ögonsten efter 15 år tillsammans. Nu har jag gått ett år utan häst i min vardag och jag saknar det otroligt mycket. Därför letar jag nu efter en foderhäst att ta mig an. Jag bor själv på hästgård och söker därför en häst att ta med mig hem till gården. Här har vi STORA gräshagar med lång utevistelse och snälla hagkompisar. Vi har tillgång till paddock med goda hindermaterial och mycket fina ridvägar.
Vem är jag och hur ser jag på hästhållning? Jag är 26 år och har hållt på med hästar i alla dess former och utföranden. Jag tror på enkelhet, tydlighet och vill alltid hästens bästa. Jag är ingen "dutta" människa. Jag har alltid haft god kontakt med equiopat som sett över min häst och ser gärna fortsatt samarbete med henne för att se till hästens bästa välbefinnande. Tränare har jag också nära till hands.Som ryttare är jag lugn med en stabil hand. Små hjälper och säte är min främsta egenskap.

Jag söker en rolig häst att utvecklas med. Gärna med egen motor och karaktär. Verkar jag intressant och har du hästen för mig? Låt oss prata mer för att fint samarbete!

First ad
Kontakta annonsör

 Öxnäs, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad