Foderhäst sökes till mor & dotter

 • Annonsid: 1573368
 • en månad sedan
 • 110 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag och min mamma söker nu en foderhäst alternativt d-ponny. Vi önskar att hästen ska vara snäll och ett stort plus skulle vara om den tycker om att hoppa. Vi är mån om hästens bästa och anser att varierad träning är väldigt viktigt. Hästen bör vara trafiksäker och kunna ridas ut ensam. Vi vill kunna blanda mycket skog med lite dressyr och hoppning på banan.

  Vi bor ca 20 min utanför Jönköping.
  Jag heter Felicia och är 15 år i september, 166 cm lång och väger ca 57kg. Jag har haft ett par medryttarhästar tidigare och just nu har jag en häst som jag rider/tar hand om 3-5 ggr/vecka. Jag har ridit i 6 år och har mycket bra människor runt omkring som mer än gärna hjälper till. Jag tycker hoppning är väldigt kul och det skulle vara roligt att kunna komma ut på någon liten pay&jump med den nya kompisen. Som jag tidigare skrev så tycker jag det är väldigt viktig med varierad miljö att rida i så rider ut minst lika mycket som jag rider på banan.
  Min mamma är ca 165 cm och väger ca 60 kg. Hon har ridit mycket som ung och vi vill gärna ha en häst på foder som älskar härliga turer i skogen.

  Hästen kommer alltid i första hand och vi söker efter en bästa vän att ha kul med. Vi vill ha en trygg häst med tydlig broms. Hästen kommer stå i ett stall ca 15 min från Jönköping med 14 boxar, stora hagar och många kompisar. Det finns enorma skogar att rida och utforska ut så nu hoppas vi på att hitta vår kompis att utforska den med.

  Låter detta intressant så skicka gärna ett meddelande till mig här på hästnet eller skicka ett sms till mig på 073 094 0059 eller till min mamma på 070 413 2747.
  Referenser finns.

  Mvh, Felicia och Mia

  First ad
  Kontakta annonsör

   Jönköping, Jönköpings län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad