Foderhäst sökes till tävling och träning

  • Annonsid: 1358721
  • 22 dagar sedan
  • 22 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej jag heter Linnea och är 17år, bor i Delsbo, Hälsingland.
Jag letar efter en foderhäst som jag främst kan träna och tävla i hoppning då jag vill få möjligheten att utvecklas mer inom min ridning, jag prioriterar uteritter och dressyrpass lika mycket.

Jag har tidigare haft två d-ponnyer på foder men då den ena såldes till en ny familj och den andra hade en skada var han tvungen att somna in, och känner nu att det är dags att gå över på större hästar.

Tyvärr har jag inte ridit så mycket de senaste året då jag inte haft någon häst att rida så därför söker jag nu en ny bästa kompis att ha kul med.

Jag har tävlat hoppning i många år men har inte kunnat tagit mig upp i klasserna då jag inte haft en egen häst, trots det har jag under många år tränat på en msv nivå. Jag har ridit sedan jag var 6år, är 17. Har även en mamma som är intresserad av hästar och haft häst förut.

Det är viktigt för mig att vi skriver något typ av kontrakt då det hänt att jag blivit av med en av mina foderhästar utan förvarning.

Ev senare köp kan bli aktuellt

Bara att höra av sig om du undrar något eller om du tror att du har en häst som passar mig

First ad
Kontakta annonsör

 Hudiksvall, Gävleborgs län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad