Foderhäst till erfaren ryttare sökes

 • Annonsid: 1574881
 • en månad sedan
 • 2384 Visningar
 • 14 Favoritmarkeringar
123 kr

 • Inriktning:
  Hoppning, Dressyr, Allround
 • Ras:
  Övriga
 • Mankhöjd:
  148 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2012
 • Namn:
  X

Hej!

Mitt namn är Ebba och jag söker nu en bästa vän att dela min vardag med.

Jag fyller 15 i augusti och har ridit sedan jag var 5 år, både på ridskola och haft många olika medryttarhästar. Jag är en kunnig tjej som alltid vill lära sig mer! Året 2019 hade jag en foderhäst så jag vet vad ansvaret innebär. Jag har mycket god balans, är följsam och snäll med ändå bestämd. Jag har erfarenhet av nästan alla typer av hästar framförallt heta/pigga/starka. Jag har som sagt var inget emot hästar som är lite krångliga eller busiga då jag ser det som en rolig utmaning.

Förutom det har jag fått mycket goda ord från både hästägare, tränare och flertalet ridlärare. Jag är noga med grundarbetet/dressyren och ser hoppningen som en rolig bonus. Hästens bästa kommer såklart alltid först och ridningen är verkligen inte det viktigaste!

Jag bor i Bodafors och stallet ligger 4 km utanför. Det är ett stort, fint stall med lösdrift och två andra hästar, en valack och ett sto. Stora fina hagar finns med bra bete på sommaren. Det finns en relativt stor paddock och fina ridvägar runt om också. Det ligger en skjutbana en bit därifrån så vissa dagar kan man höra lite smällar men det är inte så märkvärdigt. Bredvid stallet går också en lite större väg så lastbilar kan åka förbi ibland, så hästen bör va trafikvan.

Hästen jag söker ska va mellan 140 - 155 ungefär och ingen häst som är väldigt grön. Jag själv är ganska liten så det behöver inte vara en viktbärande häst, men trots det har jag ganska mycket att säga till om.

Hästen ska heller inte ha några tävlingsmeriter då jag inte har tid eller intresse att tävla mer än p&j/p&r då och då. Tanken är att ha foderhäst i 1,5 - 2 år, möjligtvis något längre. Hästen ska heller inte finnas längre bort än ungefär 2h.

(För mer videor när jag rider kolla Instagram: ebba.hastt, eller tiktok: trasmatta_)

Alla är varmt välkomna att höra av sig här på Hästnet eller sms för mer frågor eller annat, jag är öppen för förslag😊

First ad
Kontakta annonsör

 Bodafors, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad