Foderhäst/tillridningshäst sökes till toppenhem

  • Annonsid: 1420855
  • 4 månader sedan
  • 189 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning, Allround, Dressyr
  • Mankhöjd:
    160 cm

Vi söker en bästavän som kan bo på vår härliga hästgård i Malmö, ett stenkast från havet med stort ridhus, liten gräsbana och framförallt stora hagar.

Ett samarbete/foderhäst eller liknande. Mycket erfarenhet utav att utbilda, rida in och rida till hästar. Har i dagsläget en ponny som vi haft i 8 år, hennes 3-åring som rids in för tillfället och söker nu en storhäst som jag kan träna samt tävla med men som min 17-åriga syster också kan hoppa upp på.

Jag är själv snart 22 år, har haft häst sedan ung och alla möjliga hästar, importerat en hel del, varit ute och tävlat väldigt mycket i hoppning men satsar nu på en karriär inom galoppen.

Det blir väldigt mycket uteritter men också träningar i både dressyr och hoppning. Vi erbjuder det bästa och sätter alltid hästens bästa först, inga undantag.

Kan garantera ett kärleksfullt hem där hästen självklart blir det en i familjen. Vi har ett väldigt lugnt och trivsamt stall, långa dagar ute men anpassat oss också efter varje individ och deras behov.

Ring/smsa gärna Rebecca på 0733914199 om ni har den hästen som ni skulle tro passar in här och med oss.

First ad
Kontakta annonsör

 Malmö, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad