Foderhästar / hyrhästar sökes

 • Annonsid: 1702970
 • 3 månader sedan
 • 103 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Vi är två tjejer på 15 år som söker foder hästar/ hyrhästar främst till våren/sommaren. Vi båda älskar att pyssla med hästarna och ta långa uterittter.

  Tjej Nr1: Jag har ridit 6 år på ridskola och har även varit delfodervärld tidigare. Jag söker en lugn häst som är snäll i all hantering men med egen motor som man kan ta några snabba galopper på ibland. Jag vill ha en häst som är säker att rida ut på då det är det jag främst vill göra men som även kan ta ett pass på banan någon gång ibland. Jag är 160 cm

  Tjej Nr 2: Jag har ridit på ridskola i 3 år och efter det varit medryttare i 2 år men växte tyvärr ur hästen så fick sluta. Jag söker en häst som är snäll i all hantering med egen motor som helst är relativt pigg men absolut inte het och som inte har förvana av att sticka. Även jag kommer främst rida ut men vill också att man ska kunna ta ett pass på banan ibland. Skulle även vara kul att köra frihetsdressyr ibland men absolut inget krav.
  Jag gillar även mycket att hoppa men det är inte heller något krav. Jag är 166 cm

  Vi söker ponny/ hästar från ca 145 till 165 cm
  Vi bor i Uddevalla, här finns lösdrift med redan två hästkompisar i ett sto och en valack. Tveka inte att höra av dig vid intresse.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Uddevalla, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad