Foderponny sökes

 • Annonsid: 1450248
 • 3 månader sedan
 • 142 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Går i tankarna att leta en äldre B/C-ponny på runt 20-25 år på foder till min dotter på snart 4 år då hennes hästintresse är väldigt starkt och jag hellre vill att hon borstar och rider en ponny istället för min bjässe på över 1,70m i mankhöjd. Den kan gärna vara äldre än det med, bara den är fräsch utan allt för mycket krämpor.

  Den ska vara inriden och inte ha några busstreck för sig vid ridning. Den ska heller inte ha några olater för sig i box och på gången såsom att försöka skrämma barnet genom att t.ex nafsa eller markera med hovarna. Gärna inkörd, men inget måste.

  Vill gärna att den är trevlig att sko om den inte går barfota.

  Ponnyn kommer stå i ett stall med 4 andra hästar med mycket utevistelse och stor box. Vi vuxna (jag och stallägaren) som kommer vara med och hantera ponnyn har mångårig erfarenhet av hästar och sätter alltid säkerheten främst. Utöver min dotter så kommer det även finnas två tjejer i 9-10årsåldern som kommer kunna få pyssla med ponnyn om de vill.

  Tänker mig främst ett russ, en welsh eller liknande. Och med risk för att trampa någon på tårna, jag är inte intresserad av shettisar då jag upplevt att de ibland har lite för stor egen vilja för att hanteras av ett yngre barn, även i vuxens sällskap.

  Så har du en ponny som ska få gå i pension, hör gärna av dig till mig och berätta vad du har och ställ frågor 😊

  Väl mött
  Sofie

  First ad
  Kontakta annonsör

    Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad