Fodervärd för eventuellt senare köp

  • Annonsid: 1294906
  • 2 månader sedan
  • 291 Visningar
  • 2 följare
Inget pris

Jag söker 2 hästar/ponny, de behöver inte komma från samma ställe. 1 häst för egen del och 1 ponny till min son för att just nu ha på foder och eventuellt senare köp, då det blir våra första egna hästar.

För min son söker jag en stabil häst som är lugn, trygg och säker, lite som en läromästare. En som han kan rida i skogen, men även i manegen i ridhuset för lite jobb då han rider på ridskola så kan det vara bra att kunna ta med den dit någon gång ibland. Helst C eller D ponny skulle passa. Han har 3 års ridvana så han lär sig fortfarande, men vill mer än vad ridskolan ger.

För mig söker jag en häst som jag bara kan rida ut i skogen med i första hand, som är trygg och säker. Jag har ridit på ridskola i 16 år, samt ridit på lite ströhästar hos människor jag känner, hade en häst på foder i 6 månader som var stallad på gården hon bodde på 2002. Jag har ingen ambition att tävla eller så. Den delen är över, utan det är de mysiga ritterna jag är ute efter samt myset i stallet. Jag har en förkärlek till kallblod men är inget krav.
Vi tänker ha en lösdrift i första läget, men det finns möjlighet för stall senare. Det ligger på en mjölkgård så stora hagar och mycket utrymme finns samt sällskap.
Vi finns på Orust

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad