Söker foderhäst/medryttarhäst!

 • Annonsid: 1588683
 • 3 månader sedan
 • 371 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
1 000 kr


  Hej!

  Jag heter Tilde Karlsson och är 24 år gammal och har ridit sammanlagt ca 8 år. Just nu bor jag i Uppsala och pluggar till journalist i Stockholm.

  Pga en tidigare operation och bristande intresse så lade jag ner ridningen i ett antal år men har bestämt mig för att börja med hästarna igen. Jag har ett brinnande intresse för hästar och min största dröm just nu är att hålla på med hästar igen.

  Jag skulle se mig själv som en allroundryttare men hjärtat klappar lite extra för dressyr. Jag ser det självklart som att variera ridningen med skogsturer och träning på ridbana, jag tycker om det oavsett och ser att det är självklart att göra olika saker med hästen.
  Det viktigaste för mig är att skapa ett bra och starkt band till hästen både från marken och på ryggen. Vi ska känna oss trygga med varandra oavsett vilken situation vi hamnar i.
  Jag är en lugn, följsam ryttare med hjärtat på rätt ställe. Jag är trygg och stabil i sits och hand och kan hantera de flesta hästar utan problem då jag ridit många olika.
  Jag har inga problem med att tillbringa mycket tid i stallet med att pyssla om hästen och ge mycket tid till den, jag tycker att det är bland det viktigaste och roligast av allt. Jag har inga större ambitioner till tävling men skulle såklart vara kul att komma iväg på någon när pandemin tillåter (inget krav).

  Jag sköter självklart stallplats, gott om utevistelse och lagom och varierad träning till hästen oavsett vad som kan behövas. Jag kommer även ha folk runtomkring som är hästvana som jag kan ta hjälp av om det behövs.

  Jag söker främst en storhäst eller en viktbärande ponny. Jag är 165 cm lång och väger runt 75kg. Det krävs därför en ganska viktbärande häst men jag är balanserad och är stabil i säte och hand.

  Jag bor i Uppsala men har inga problem att transportera hästen om det skulle vara nödvändigt.

  Har du eller känner du någon som har en häst som stämmer in är du varmt välkommen att kontakta mig via meddelandefunktionen - jag är snabb på att svara!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Uppsala, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad