Fodervärd finnes

  • Annonsid: 1483111
  • 16 dagar sedan
  • 46 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    cm

Lycksele/ Rusksele
Hej, Jag söker efter Sto/ vallack att ha på foder. Långtids/Livstids eller och för senare köp.
Ålder mellan 5-20 år, mankhöjd från 148 och uppåt och bör vara något viktbärande. Utbildningsgraden kan vara allt från riden men ej inriden till ja, uppåt. Rasen spelar heller inte så stor roll men då hon/han bör vara något viktbärande säger nog en del.
Jag bor på en gammal bondgård i en hästvänlig liten by. Har flera hektar betesmark att tillgå på gården. Lösdrift med fritillgång samt ligghall. Självklart med massor av kärlek och dagliga tillsyns och aktiviteter. Har ett Varmblodssto som är 5 år och ranglåg och behöver en kompis till henne ganska så väldigt snart men det är inte bara ett sällskap till henne som jag söker utan självklart en som är ridbar nu, då hon inte är det. På grund av att man ska börja om från början med henne.
Jag har ridit sen jag var 10 år och är 50 år idag. Har dock haft uppehåll när jag fick barn mm. Har varit skötare, medryttare, fodervärd samt haft egna hästar under åren som gott.
Mer info vid kontakt. Hoppas vi hörs !
pm eller tel. 070-2654530

First ad
Kontakta annonsör

 Lycksele, Västerbottens län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad