Fodervärd sökes

  • Annonsid: 1349223
  • 2 månader sedan
  • 1060 Visningar
  • 27 Favoritmarkeringar
Inget pris

Eskilstuna.
Show Girl "Girly" är ett halvblods sto f. 2006
e. Shogun ue. Pascal (dressyr stam)
Fullt försäkrad hos Agria.

Hon är 162 i mankhöjd och väldigt snäll och lätt att ha med att göra. Går bra ihop med andra hästar, gått i blandflock hela sitt liv. Trafiksäker. Hon tycker inte om att hoppa och är inget jag lagt vikt i pga ointresse.
Går att rida ut på ensam så som i grupp. Kan det vara själv ute och inne. Född och uppväxt på lösdrift, stått på box i många år men har senaste 5 åren stått på lösdrift vilket jag upplevt hon mått bäst av.

Har ägt henne sedan 2008 då jag köpte henne från uppfödaren och hon är sent inriden pga att hon fick föl i tidig ålder.
Hon är grundriden och mest riden i skog och mark men hon är även väldigt lättlärd när hon väl förstår vad man menar. Har ridit för instruktör med henne inom centrerad ridning samt även lite akademiskridkonst.

Hon har haft fång engång och har därefter inte haft henne på grönbete utan fått gå i skogshage med lättare bete på sommaren vilket hon mått bäst av. Har aldrig varit skodd under hela sin livstid och ser att hon fortsätter att vara oskodd och hon har boots som man sätter på vid behov och hon har inte varit öm vid ridning.

Inte så mycket för att åka transport men går på men endast på transport utan ramp med så kallad "stepup" påstigning, har en Fautras som hon åker i idagsläget när vi åkt någonstans.

Om allt känns rätt kan eventuell försäljning vara aktuell och ett tryggt långvarit hem är viktigare än pengar för mig.

First ad
Kontakta annonsör

 Eskilstuna, Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad