Fodervärd sökes

 • Annonsid: 1483525
 • 2 månader sedan
 • 1298 Visningar
 • 9 Favoritmarkeringar
500 kr

 • Inriktning:
  Dressyr
 • Ras:
  Hannoveranare
 • Mankhöjd:
  165 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2010

Lösdriftsplats finnes här hemma för dig som inte har någon att erbjuda, men annars är fodervärd med lösdrift inom ramen av 2 mil från mig okej också.

Fodervärd sökes till valack som ska dressyras en gång i veckan seriöst och ridas ut på tillsammans med att tömköras/promeneras resterande dagar. Kan ridas av de flesta så länge man kan hantera att det kan finnas en del hjärnspöken som spökar ibland tex när det blåser. Kan hanteras av de flesta även om han är en herre med lite åsikter om det mesta. A1 försäkrad i Folksam utan undantag.

Skall ridas och promeneras/tömköras 7/7 dagar i veckan med arbets-lindade ben utan undantag (!) pga av diagnos spatt i nedre vänster bak. Spatten påverkar honom på det viset att han är något stel, men inte värre än vad en lång framskrittning och djävulsklo liniment hjälper till med.
Vissa dagar är han dock inte stel alls, men lång framskrittning är ett krav från ATG Hästsjukhusets sida. Han skall heller inte ridas i nedförsbackar eller på tajt volt/liten ridbana för säkerhetsskull.

En riktigt rolig häst att rida då han kan dressyr ner till medelsvår och gärna samlar ihop sig! Jag brukar galoppera i uppförsbackar och där tempoväxla och lite annat dressyr-skoj och det tycker han är skitkul! Han är även en riktig DRÖMHÄST att trava på!! Känns som man bara flyter fram...

Genomröntgad från topp till tå i övrigt utan anmärkning, genomkollad av både massör och euqiterapeut. Han är skodd runtom.

Han går ihop med allt o alla utom hingstar.

Här hemma kan jag erbjuda lösdriftsplats med hel/halv inackordering utefter Ditt behov, eller sedvanlig kallhyra. Paddock finnes om 30x50 att rida på, samt så har vi ett naturreservat bredvid oss med bergsklättring, skog och oändliga skogsbilsvägar!

Pm:a vid intresse så får du mitt nummer för enklare kontakt.

Med vänlig hälsning, Christina Madeleine Svedberg

First ad
Kontakta annonsör

 Håkanbol, Örebro län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad