Förvekliga drömmen om en gård på landet

  • Annonsid: 1270125
  • 3 månader sedan
  • 1178 visningar
  • 13 följare
16 900 000 kr
Sammanfattning
  • Boyta (m2):
    208
  • Antal Rum:
    5

Välkommen till Tingstadens gård - förverkliga drömmen om en gård på landet på detta underbara drömställe som fullkomligt andas livskvalitet och rofylldhet! Gården är otroligt vackert belägen vid slutet av en liten väg och är en riktig oas där den ligger helt ostört i det vackra Mälarölandskapet. Här erbjuds en fantastisk utsikt över hagar, böljande åkrar och grönskande skog. Gården utgörs av ca 7 hektar betesmark och ca 2 hektar skogsmark och man har jakträtt. I närområdet finns dessutom flera fina ridvägar. Trots det avskilda och mycket natursköna läget tar det endast ca 17 minuter med bil till Ekerö centrum. När det pågående bygget av förbifart-Stockholm är slutfört förbättras kommunikationerna norr- och söder ut ytterligare.

Detta ställe lämpar sig också perfekt som boende för flera familjer eller för den som söker möjlighet till generationsboende, inkomster genom uthyrning etc.

De olika byggnaderna ligger väl samlade på gården. Här återfinns den nybyggda och stilfulla huvudbyggnaden om ca 208 kvm som erbjuder ett förstklassigt och bekvämt boende med hög standard. Invid huset finns ett stort trädäck, pool med pooltak, stora fina gräsytor, flera fruktträd och en vacker syrénberså.

Övriga byggnader består av ytterligare ett bostadshus om ca 110 kvm, ett nybyggt stall, en lada vars ena del är inredd med ett litet kök och sadelkammare, ännu en byggnad där bottenplanet är inredd som en 3-rumslägenhet samt ett antal mindre byggnader.

Vid behov finns en här en enorm potential med goda möjligheter att utveckla gården ytterligare genom att t.ex. bygga ut stallet eller konvertera någon av ekonomibyggnaderna till stall så som var fallet längre tillbaka i tiden. Då erbjuds möjlighet till intäkter genom uthyrning av stallplatser.

Nuvarande ägare har tagit fram ett kostnadsförslag för att bygga ett ridhus och detta förslag finns som bilaga till denna beskrivning.

På fastighetens nordvästra del har nuvarande ägare dessutom erhållit förhandsbesked för byggnation av ett bostadshus. Det innebär att man med största sannolikhet kan stycka av en tomt om ca 2 000 kvm som sedan får bebyggas.

Läs mer och kontakta mäklaren

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad