Första D-ponny/liten storhäst

 • Annonsid: 1553797
 • 14 dagar sedan
 • 102 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
80 000 kr

 • Inriktning:
  Allround
 • Kön:
  Valack
 • Mankhöjd:
  148 cm

Vi letar efter en lämplig "första" egna ponny/häst till dotter på 14 år. Hon har ridit på ridskola i flera år och även haft sköthäst där. Hon är dock fortfarande grön i ridningen, har heller aldrig tävlat. Hon är en försiktig tjej med mjuk hand och goda grunder. Vi söker i första hand en bästa kompis att ha roligt med och uppleva hästlivet tillsammans med. Dottern älskar skogsridning men skulle på sikt vilja prova på att starta någon lägre dressyrklass och prova på lite lättare hoppning. Vi är måna om att det är en "bra första häst" så det blir en schysst övergång från ridskolans trygga värld. Några större tävlingsmeriter känns inte viktigt men den får gärna ha kommit något längre än grundutbildning. I övrigt skall den vara okomplicerad i hanteringen, skadefri, lätt att lasta och tycka om pyssel och mys. Vi letar efter en trygg individ att göra "allt" med (förutom tävling i några högre klasser). Eftersom det är en förstahäst känns det viktigt att det finns "historia" på hästen varför en precis importerad ponny/häst inte är det vi i första hand söker.

Vi har stallplats i ett mindre stall i Lindome där vi står med lillasysters ponny (en valack). På gården finns en fantastisk dressyrtränare som ser till hästens bästa i första hand.

Ponnyn/Hästen bör finnas för provridning inom rimligt avstånd från Göteborg (ca 1 h eller max två).

First ad
Kontakta annonsör

 Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad