Första häst och läromästare till 12-årig son - C/D ponny

  • Annonsid: 1551690
  • 21 dagar sedan
  • 121 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
100 000 kr

  • Mankhöjd:
    148 cm

Hej,
Söker första häst till vår son 12-år. Han har varit ute på några p&J men är ganska grön och behöver därför en trygg vänlig häst att träna och börja tävla med. Vi kommer stå i ett stall precis vid Dagstorpsortens Ryttareförening med ridhus, tävlingsbanor och Fälttävlansbana. Där kommer vi träna för tränare varje vecka och utbilda häst och ryttare. Vi vill gärna prova på det mesta med hästen som långa uteritter, bada i havet, barbacka, riddarträning, Seven Games osv så det blir mycket varierad ridning/aktiviteter. Oliver tycker just nu att hopp/fälttävlan är roligast men jag tror han kanske kommer gilla dressyr också när han lärt sig mer.

Vi söker alltså en trevlig häst som har varit ute på tävlingar tidigare och nu kanske kan lära upp en ny ryttare. Ålder inte så viktigt utan viktigare att hästen är välutbildad, glad och trygg och gillar att hänga med på det mesta. Enkel i all hantering även om vi har hästvana och kan lösa vissa problem själv. Bör vara maxad C eller D ponny. Prisklass runt 100 000 kr men efter utbildningsnivå.

Vi kommer ge hästen all vår kärlek och han kommer vara nummer ett i vår familj. I stallet finns många kompisar och hästen kan få gå själv eller tillsammans med andra i hagen där de är ute från tidig morgon till sen kväll.

Mamma har hästvana och har själv tävlat och vi har mycket folk runt oss som kan hjälpa till vid behov.

Hade varit extra kul om ni bodde i närheten och kanske vill hjälpa till att rida ibland eller följa med på någon tävling framöver men absolut inget krav.

Ser fram emot att höra mer om er pärla!
Åsa

First ad
Kontakta annonsör

 Hofterup, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad