Förverkliga din dröm om ett eget paradis i skärgården!

 • Annonsid: 1322637
 • 3 månader sedan
 • 574 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
6 495 000 kr
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  180
 • Antal Hektar (ha):
  11
 • Antal Rum:
  4

Nu finns det en möjlighet att förverkliga drömmen om ett liv i skärgården. I samma stund man stänger av bilen på den charmiga linfärjan till Ytterön lämnar du vardagsstressen bakom dig och känner hur pulsen går ner. Efter en kort färjetur väntar ett paradis av kobbar och skär i den blekingska skärgården!

Väl framme vid gården möter en huvudbyggnad, två st lador, varav en är större på ca 250 kvm, två uthus och ett stenhus. Huvudbyggnaden är uppförd i början på 1900-talet och totalrenoverades 2006-2008. Huvudbyggnaden erbjuder 180 kvm fördelat på 4 rum varav 3 sovrum. En trappa upp är det öppen planlösning med utgång till två härliga balkonger, en mot öst med havsutsikt, en mot sydväst med utsikt över ön. Det finns gott om plats för umgänge i de väl tilltagna rummen och så även i trädgården.

Det finns gott om utvecklingsmöjligheter, du kan inreda ladan med lägenheter för uthyrning eller annan verksamhet mot t.e.x. turism. Skärgården har alltid en speciell dragningskraft för både svenska och utländska turister. För hästfamiljen är gården en perfekt lösning, här finns både stall och betesmark nära huset. Bara fantasin sätter gränser. Som ytterligare krydda får ni också ca 13 ha mark, utspritt över ön, med en viss del naturreservat. Det ingår skärgårdsöar till fastigheten, Högskär och halva Tvägölja och Pees. Det finns också framtida möjligheter att stycka av tomter och sälja. Det ingår också båtplatser, jakträtt och fiskerätt med nät.

För att se video på fastigheten och mer information om naturreservatet, klicka gärna på medföljande länkar.

Missa inte detta tillfälle att göra en positiv förändring i livet. Kontakta oss för visning!

Närområde:
Ytterön/Hästholmen ligger vackert placerad i Karlskronas östra skärgård. Härifrån har man drygt 3 mil in till Karlskrona, där allt man behöver i form av samhällsfunktioner finns. Det finns en lokal matbutik i Torhamn, ca 5km iväg. Vill man ut och resa är det inte långt till Ronneby airport eller Köpenhamn dit vi har ca 26 mil. Till Berlin och Hamburg tar man sig på mellan 7-9 timmar.

Pris: 6 495 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren
Adress: Hästholmen 402, Karlskrona

First ad
Kontakta annonsör

 Karlskrona, Blekinge län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad