Fräck D-ponny med karaktär söker en orädd ryttare med känsla

 • Annonsid: 1388181
 • 12 dagar sedan
 • 56 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  D-ponny i Skärbäck (10min norr om Braås) Söker medryttare.
  Donn är en 11årig Holländsk import med mycket i bagaget som ännu lär sig om livets goda sidor. Med denna ponny kommer en stor personlighet och många egna idéer men är med rätt ryttare mycket arbetsvillig och susar gärna fram i skogen i full galopp. Donn tränas just nu endast i dressyr pga ryttarens intresse, han är mycket arbetsvillig och gör snabbt framsteg men behöver motiveras en aning för att få energi i ridningen. Nyligen startad i LC:2 med 66%. Donn älskar vara i skogen där han tenderar att bli mycket stark och aningen het, kan vara tittig men är inte nervös eller rädd. Trots en mängd goda sidor hos Donn så finns det en sida som han i perioder visar mer av. Därför är det mycket viktigt att du som ryttare har tålamod och inte blir rädd när han vill prova sina nya idéer. Donn kan stegra, kasta sig, tvärvända, dra iväg i bockgalopp och sticka vid intag. Han är en mycket påhittig ponny och ger sig inte vid första taget. Om du är en duktig ryttare som är bra på att läsa av signaler så går många av dessa beteende att stoppa innan de händer. Men viktigast av allt är att du från början sätter tydliga gränser och kan säga ifrån om situationen kräver.
  Jag söker dig för ett längre samarbete, och du som ryttare bör vara minst 15 år, du ska kunna ta dig till stallet själv minst 3ggr i veckan, du har ett stort intresse som inte varierar pga väder och annat, du har erfarenhet av lite bråkigare hästar och vill ta eget ansvar och har intresse för att träna och hålla igång Donn. Du skall vara ödmjuk men kunna sätta tydliga gränser, du är mjuk i din ridning och är duktig på att känna av dagsformen för att planera ridpasset därefter. Vi rider helt utan hjälputrustning och starka bett.
  Viktigast för mig är att hitta någon Donn trivs med och vill därför ha en längre provperiod där du samarbetar med nuvarande medryttare för bästa resultat.
  Om allt fungerar och ni trivs ihop finns goda möjligheter för träning och tävling efter eget intresse.
  Du betalar endast för skoning och sköter stallsysslor de dagar du är i stallet.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Braås, Kronobergs län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad