Frieser/stor hobbyhäst sökes

  • Annonsid: 1571673
  • 12 dagar sedan
  • 217 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
80 000 kr

  • Kön:
    Valack
  • Mankhöjd:
    165 cm

Hej!
Jag är 28 år och har sen barndom ridit och hållit på med hästar, nu söker jag efter min egna häst. Jag erbjuder ett hem med mycket kärlek i en lösdrift med 3 andra hästar där de har fri tillgång på hö och stora, kuperade hagar.
Jag söker en valack som är av den grövre modellen samt över 165 cm och uppåt. Jag ser helst att han är lugn och snäll men för mig är det viktigt att man klickar och trivs tillsammans och att jag ser potential till en fin, respektfull relation.
Jag söker främst efter en frieser men är öppen för andra raser också.

Lite om mig som är bra att veta:
Senaste åren har jag bara jobbat från marken med tömkörning, promenader, trickträning och akademisk ridkonst. Jag är överviktig och kommer inte sätta mig på hästryggen förrän jag har nått rätt vikt. Så därav kommer jag lära känna hästen från marken men också såklart bygga/underhålla kondition och muskler från marken med varierad träning och underlag samt regelbunden träning för instruktör inom akademisk ridkonst, tömkörning m.m. Jag vill också lära mig köra.
Jag håller även på att plugga till hästmassör.

Första kontakt sker först här på Hästnet då jag jobbar oregelbundet.
Hoppas vi hörs!
Referenser finns

Budget Max 80.000

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad