Fullblodsvalack och D-ponnysto söker delfodervärd

  • Annonsid: 1477574
  • en månad sedan
  • 1335 Visningar
  • 7 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Födelseår:
    2012

Då jag ska göra lumpen med början i mitten av september söker jag nu delfodervärd(ar) till båda mina hästar. Jag vill att de står kvar i sitt nuvarande stall (20 min NV om Uppsala med bil). Vi vill att inriktningen på delfodervärden/arna är mot det klassiska eller akademiska tänket. Vi vill inte att man krullar ihop hästen och rider bakom hand.

Den ena hästen är ett D-ponnysto (ca 144 cm) på 8 år. Hon är mestadels riden i skogen, men även hoppad enklare banor med positiv inställning. Grundriden i dressyren. Hon är pigg och framåt att rida ut på i grupp. Vill man rida ut själv kan det krävas övertalning att lämna stallplan, men är man tydlig från start så är hon rolig att rida ut på själv också. Det finns gott om ridsällskap i stallet.

Den andra är en fullblodsvalack (ca 165 cm) också han 8 år. Han har tidigare tävlat galopp, men går som ridhäst nu. I hoppningen är han grön, men han har hoppat små stockar i skogen och låga, lättare banor på ridbana med trevlig inställning. Mycket cool att rida ut på, om man har sällskap i form av en häst han känner. Rider man ut själv så blir han stressad och vill inte skritta, övergångar mellan trav och galopp funkar dock bra. Vi jobbar vidare med detta och det går bättre för varje gång vi är ute. Han är inte i kondition för tillfället, utan ska snart sättas igång efter en sparkskada.

Hästarna står på lösdrift med helinackordering, där det enda man behöver göra de dagar man är där är att ge kraftfoder. Buss stannar 3 km från stallet.
Vi ser att ni kommer ut runt 3-4 dagar i veckan. De dagar ni inte är där, kommer min mamma vara där och jobba hästarna. Delfodervärdskontrakt kommer att skrivas.

Vid intresse är ni välkomna att höra av er på mail och berätta lite om er själva!

First ad
Kontakta annonsör

  Uppsala län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad