Fullservice i litet stall i Hökerum

 • Annonsid: 1472114
 • 20 dagar sedan
 • 376 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
2 500 kr


  Vi är ett litet gäng i 35-årsåldern som erbjuder fullservice i vårt mysiga stall på tre boxar i Hökerum. Vi har två boxar lediga och stallet ligger 2 mil från Ulricehamn, 3 mil från Borås och 3 mil från Herrljunga.

  Vi söker dig som föredrar att ha din häst uppstallad på en gård i den lantligare stilen och som gillar att rida i naturen då vi ej har någon ridbana. Det finns dock fält med bra underlag att använda stor del av året.
  Då vi har fullservice till hästarna så sköter vi det mesta och du kan komma ut och bara njuta av att mysa med din häst och rida ut i fantastisk natur medan vi sköter resten. Får finns på gården.

  Betessäsong 1.000:-/mån, detta ingår:

  * Egen hage med träd som skuggar.
  * Påfyllnad av vatten i hage alla dagar i veckan.

  Uppstallningssäsong 2.500:-/mån, detta ingår:

  * Utfodringar alla dagar i veckan. Fodringarna sker 4 ggr/dag kl. 06:00, 11:00, 16:00 och sista målet tidigast kl. 20:00. Du köper själv in grovfoder/kraftfodret. Hösilage finns att köpa på gården för 2-3 kr/kg.

  * Påfyllning av vatten i hage och box alla dagar i veckan.

  * In- och utsläpp alla dagar i veckan, utom om det är riktigt dåligt väder, då får hästarna stå inne. Hästarna kommer ut runt 06:00 och tas in på kvällen beroende på väderlek, men generellt aldrig tidigare än 18:00. Vi föredrar så mycket utevistelse som möjligt.

  * Mockning alla dagar i veckan. Vid inflyttning fyller vi upp boxen med spån och sedan ingår 1 spånbal/vecka.

  I vårt stall är vi noga med att alla mår bra, därför föredrar vi en öppen dialog så alla är nöjda. Stallet ska vara ett ställe man längtar till och vi har goda referenser från alla som stått hos oss.
  Om det känns som du och din häst skulle passa in här så tveka inte att höra av dig! Vi söker dock helst dig som är ute efter stallplats där du stannar på lång sikt framöver. Om samma person stallar upp två hästar hos oss, så kan vi lösa ett rabatterat pris för båda hästarna.

  I stallet har vi en äldre och snäll arabhingst som bor här permanent och han går i egen hage.

  Inflyttning kan ske omgående.

  Om du röker så är det okej, men inte på gården.

  Egen bil krävs, då det ej finns bra bussförbindelser.

  Hundar är även varmt välkomna.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Hökerum, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad