Gård invid sjö, 30 min från Göteborg med uthyrningsmöjligheter & skog

 • Annonsid: 1245197
 • 2 månader sedan
 • 1469 visningar
 • 5 följare
8 900 000 kr
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  501
 • Antal Hektar (ha):
  15
 • Antal Rum:
  18
 • Byggnadsår:
  1909

I gröna omgivningar och i en vacker och lantlig miljö alldeles intill Västra Ingsjön ligger Jäxviken Skattegården med stor tillhörande tomt och marker om 15,9 hektar.
Gården består av flera fastigheter med totalt tre boningshus, en enrumslägenhet, ladugård med fem boxar samt ett annex med pool och tre rum och kök. Garage och goda förvaringsutrymmen finns samt en paddock.
Detta objekt har oändliga möjligheter och måste upplevas!
Önskar du t ex. driva en verksamhet i form av B&B, älskar du jakt och fiske, önskar du bo och förvalta gården och samtidigt få en hyresintäkt. Har du visioner och längtar ut till lugnet men vill ha pendlingsavstånd på endast 30 min till Göteborg eller Borås då är det här gården för dig.
Möjlighet ges till uthyrning med hyresintäkter på cirka 363 000 kr/år, driftskostnaden för hela gården är ca 80 900 kr/år och uthyrningsbar yta fördelar sig på ca 370 kvm boarea.
Fastigheten erbjuder bra jakt med god tillgång på vilt. För mer information om skogen och dess beskaffenhet se skogsbruksplanen under dokument och filer.
För den som endast önskar förvärva fastigheten Mark Härkila 3:4 finns även denna möjlighet.
Trädgården erbjuder gott om plats för både lek, odlingsintresse och rekreation - perfekt för såväl soldyrkare som skuggsökare. Egen frukt går fint att skörda bland annat från nektarinträdet i växthuset och ägg fås av hönsen.
Här finner man "livet-på-landet-känsla" men samtidigt närhet till Göteborg, kommunikation, förskola, skola, service och Landvetter flygplats.

Välkommen att boka tid för visning!

First ad
Kontakta annonsörPremium

 Hällingsjö, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...