Gård på Irland söker groom/rider att börja omgående

  • Annonsid: 1265691
  • 4 dagar sedan
  • 96 visningar
  • 6 följare
0 kr

Mindre hoppstall utanför Limerick söker driven tjej eller kille som vill utvecklas inom ridning och hästskötsel. Stallet bedriver träning och tävling av hopphästar, småskalig egen uppfödning och avelsverksamhet. Jobbet innefattar alla dagliga stallsysslor så som fodring, mockning, släppa in och ut i hagar, göra iordning för ridning, hjälpa veterinär, packa för tävling, klippa, duscha, longera, göra rent utrustning med mera. För duktig ryttare finns det möjlighet till mycket ridning och träning för BHS coach level 2 Sheila White på fina hästar i olika åldrar. Det är bra om du har vana av unghästar och hingstar, men viktigast är att du är entusiastisk och villig att lära. Det är hårt jobb men det finns stora möjligheter att utvecklas och följa med på internationella tävlingar. Boende och stallplats för egen häst finns på gården.

Söker helst någon som vill stanna minst sex månader. Mindre lön kan fås beroende på tidigare erfarenhet, samt eventuellt samarbete kring någon av gårdens hästar. Jag som skriver har tidigare jobbat på gården och kan svara på de flesta frågor :) Maila, eller ring (vardagar efter kl 17 eller helger) så berättar jag mer.

First ad
Kontakta annonsör

 Limerick, County Limerick, Irland


Fler annonser från säljaren (6)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...