Gårdar för två partners i direkt anslutning till Kalmartravet

 • Annonsid: 1505328
 • 3 månader sedan
 • 3504 Visningar
 • 13 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Boyta (m2):
  150
 • Antal Hektar (ha):
  2
 • Antal Rum:
  8
 • Byggnadsår:
  2011

2 hus, likvärdiga i storlek med 2 hektar som kan styckas som man vill som säljes tillsammans för samarbetande köpare i direkt anslutning till Kalmartravet. Det här är för dig som värdesätter ett exceptionellt bra läge med natursköna ridstigar och direkt tillgång till Kalmartravets träningsmöjligheter men bara 10 minuters närhet in till de centrala delarna av Kalmar.

I närheten till Dörby och Rinkabyholm, hittar ni Alhagen 102, ett rött hus med vita knutar i två plan från 2011. Jämte på avstyckad tomt finns en likvärdig renoverad enplansvilla. Villan är stor och välplanerad på 150 kvm erbjuder totalt sju rum varav fem sovrum. Ljusa och luftiga sociala ytor med kök och vardagsrum som ligger i en öppen planlösning på entréplan. Utgång till uteplats på baksidan som ligger med ett insynsskyddat läge från den intilliggande cykelvägen. På baksidan finns en upphöjd pool att svalka sig i under årets varma dagar. På framsidan har man låtit uppföra en gäststuga som är fullt inredd med kök, badrum och allrum. Stugan har du antingen till dina gäster eller nyttjar, som nuvarande ägare, till uthyrning för att delfinansiera ditt egna boende. 5000-6000 kr i månaden är en tänkbar summa att ta vid uthyrning menar säljaren som själv haft gäststugan uthyrd.

Alhagen är ett lantligt paradis nära ridvägar för hästintresserade samt med underbara promenad/cykel/joggingstråk, via skog och åkermark samt den gamla asfalterade järnvägen vilken, om du verkligen vill träna tar dig ned till Karlskrona samt uppåt - ypperligt cykelspår som ofta används för Ironman-träning inför den 18/8 varje år då det är en stor folkfest i området och publikstödet sägs vara det bästa.

Huset har endast en granne, den andra fastigheten och på en minut är man ute i naturen, med motionsslinga/ridvägar samt möjlighet att snabbt ta sig in till staden. Bekvämt pendlingsavstånd där du med bil tar dig in till centrala Kalmar på endast 10 minuter.

Det är bara 3,5km till Ekö Badplats med uppställningsplats för båt. Ett underbart badställle för små och stora. Vill man utforska stränderna mer finns Boholmarna och Dunö.

First ad
Kontakta annonsör

 Kalmar, Kalmar län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad