Genuint boende med 3,3 Ha mark

 • Annonsid: 1291751
 • 4 månader sedan
 • 1019 Visningar
 • 11 följare
4 700 000 kr
Sammanfattning
 • Boyta (m2):
  124
 • Antal Rum:
  5
 • Byggnadsår:
  1843

På Romeleåsens södersluttning 100 m upp hittar man denna genuint natursköna och fridfulla lantidyll, bara 30 minuter från Malmö. Här på höjden kan du njuta av en varsamt renoverad bostad och välplanerad gård som bjuder på allt man kan önska! En 1800-tals länga smakfullt och miljömässigt renoverad med omsorgsfulla materialval som ger den riktiga livet på landet- känslan. Här finns gott om mark för den odlings- eller hästintresserade, såväl som vackert och rymligt stall i gråsten med två boxar och utrymme för fler. Precis bredvid finns en väl tilltagen loge för halm, foder, ved mm. Dessutom finns ett hektar underbar blandskog med al, ask, bok, ek, hassel och körsbär samt en liten damm. Skogen är inte bara en rogivande plats med vitsippor på våren, den kan också hålla dig självförsörjande på ved för bostadens vedpanna och kamin. Öster om bostaden, utanför kökets altandörr, finns en trädgård med fruktträd och en porlande bäck. På andra sidan bäcken, vid eken och bokarna står ett rejält murat hönshus med vackra gjutjärnsfönster och gott om plats utomhus för frigående höns. Hela trädgården är inhägnad med ett diskret galvaniserat stängsel och stolpar samt grindar i ek, underhållsfritt och naturligt miljövänligt.

Gårdsplanen ligger i härligt varmt söderläge med ett stort fikonträd, två vinrankor, persikoträd och minikiwi - ett paradis för dig med en önskan om ett fridfullt lantligt läge! Välkommen på visning.

Pris: 4 700 000 kr
Läs mer och kontakta mäklaren

First ad
Kontakta annonsör

 Skurup, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (4)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad