Gimo Ridklubb söker instruktörer / vik för instrukt. och stalltjänGold

 • Annonsid: 1496951
 • en månad sedan
 • 491 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Gimo Ridklubb söker instruktörer / vikarier för instruktörer och stalltjänst.

  Söker du ett stimulerande arbete där du får delta i utvecklingen av såväl elever och hästar som av verksamheten? Gimo Ridklubb söker nu en instruktör på mellan 10-20 timmar i veckan med sikte på utvidgad tid i framtiden då vi växer sakta och utökar vår verksamhet i takt med det. Vi söker även vikarie som kan hoppa in vid behov både som intstruktör och på stalltjänsten.

  Gimo Ridklubb driver en mindre ridskola som nu växer så det knakar. Ridskolan har funnits sedan 1972 i egna lokaler beläget i Gimo, 5 mil nordost om Uppsala. Anläggningen har ett stall med plats för 22 hästar fördelat på ridskolehästar och privatinackorderingar samt ett isolerat ridhus och en belyst utebana. Vi har grupper från nybörjarnivåer och uppåt för både barn och vuxna.

  De arbetsuppgifter som hör till instruktörstjänsten är framförallt planering och undervisning av ridgrupper på olika nivåer. Du, tillsammans med övrig personal har visst ansvar över hästarna, deras utbildning samt planering och genomförande av aktiviteter.

  Vi söker dig som är flexibel, positiv och engagerad. Du kommer att ingå i en liten trevlig personalgrupp och behöver ha lätt för att samarbeta, vara pedagogisk och professionell i din yrkesroll samt att du vill vara med på resan att utveckla vår verksamhet framåt. Du ska kunna ta eget ansvar och tycka om att arbeta med människor i alla åldrar. Då vi har många barn och ungdomar så lägger vi vikt på att du tycker om att arbeta med – och har förståelse för barns och ungdomars utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa elever i grupp. Adekvat utbildning och/eller motsvarande erfarenhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

  Timlön enligt kollektivavtal
  Ansökan med CV och personligt brev skickas till jessikar.gimork@gmail.com
  Läs mer om oss och vår verksamhet på www.laget.se/gimork
  Sista ansökningsdag 2020-10-25
  Urval sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan utgångsdatum. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
  För eventuella frågor kontakta Jessika Rick 0705-47 49 64
  Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
  Alla är välkomna på Gimo Ridklubb

  First ad
  Kontakta annonsör

   Gimo, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad