Glad student som ridit många olika hästar vill bli din medryttare!

 • Annonsid: 1359716
 • 3 månader sedan
 • 195 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Oavsett om du vill ha lite hjälp med en bångstyrig häst, tänker rida in din 4åring, mest rider ut i skogen, vill ha någon som kan hoppa din dressyrhäst eller ha en go tjej som sällskap i stallet som motionerar dina hästar så skulle jag tycka om att vara din medryttare.

  Mitt namn är Sara. Sedan jag var fyra år hade vi shettisar i vår trädgård. Sedan dess har vi haft flera olika sommarponnysar. Några somrar cyklade jag runt med min vän och frågade om folk i bygden behövde hjälp med att motionera sina hästar. Vi fick då rida hästar som stått länge eller som ingen riktigt vågade rida på. När jag var 13 år fick jag en egen ponny, Zonnie Toll. Jag kallade honom för Sammy, han var en varmblodstravare. Jag red in honom och vi tävlade en del i hoppning och dressyr, men mest framgångsrika var vi på distanstävlingar. Han lärde mig verkligen vikten av att ha en mjuk hand och att ha tålamod. För mig har det viktigaste med hästar alltid varit att få ett bra band med hästen och att lyssna. Det har blivit många långturer i skogen och en hel del markarbete.
  Jag har ridit nordsvenskar, ardenner, fullblod, ridtravare, welsh-ponny, måånga russ och shettisar, islandshästar, P.R.E. med mera. Jag vet att bara rasen inte säger jättemycket om hästens personlighet, men jag skriver ut detta för att ge er en bild av att jag har ridit många olika typer av hästar.

  För er som har ponnysar så är jag 169 cm lång och väger 57 kg.

  I mitt liv har hästar, stallet och ridningen varit ett andhål i pluggets stress, tillvaron hemma och allt som oftast kluriga vänskapsgrupper, jag hoppas att det kan få vara det även när jag studerar på universitetet i Uppsala.
  Jag bor i Valsätra, har tillgång till cykel och bussförbindelser, har också körkort men inte tillgång till bil.

  Det är bara att skicka iväg ett meddelande här eller på sms om du har några frågor eller vill träffas upp för att se om jag skulle passa som din medryttare.

  Kram, Sara Franklin

  https://www.youtube.com/watch?v=tCZKEaa58o0
  https://www.youtube.com/watch?v=G-EPAL4Hr7A
  https://www.youtube.com/watch?v=D6nHPARfh3E&t=53s

  First ad
  Kontakta annonsör

   Uppsala, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad