God allrounder sökes♥️

 • Annonsid: 1736742
 • 17 dagar sedan
 • 117 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
70 000 kr


  5⭐⭐ hem til din häst? Vi er 2 damer på 30 och 36 år, som før 7 månader sedan fikk oppfylt vår drøm om och kjøpa häst tilsammans. Dette blev tidenes bomkøp, og hästen måtte bøte med livet før en vecke sedan. Vi fikk ingen pengar igjen på vår forsikring. Vi undrar derfor på om det finns noen der ute som ønsker och setta sin häst på foder til oss, før senare køp. Eller en avtale der vi kan betala en del først, och resterende över en tid vi avtalar.

  Vi kan tilby variert träning, och en meningsfyld hverdag før hästen. Vi rir dressyr, massa tur och jobbar hästen från marken. Kun det bästa er godt nok før vår häst, och vi er 100% seriøsa och engasjerade.

  Vi ønskar oss en häst som minimum kan grunden i dressyr- med kapasitet til LA/MB, och som er trygg på tur. Snäll i håndtering och skadfri. Trafikksikker. En klok och god "potatis", en god allrounder som er glad i livet. Hästen bør være från 160 och öpp, gerne en viktbærande typ om den er lite "petite".

  Vi bor i Norge, ca 20 minuttar från grensen til Svinesund, och har möjlighet til och komma och hilse på/prova hästen først- før något kanske blir avtalat. Vi har stallplats redo🦄♥️

  First ad
  Kontakta annonsör

    Norge


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad