Gömmargårdens ridsällskap söker stallpersonal

  • Annonsid: 1372413
  • 2 månader sedan
  • 46 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Gömmargården söker stallpersonal
Gömmargårdens Ridsällskap är en ridskola med ca 250 medlemmar. Vi har 20 hästar/ponnyer och har ca 270 uppsittningar/vecka. Vi ligger belägna i utkanten av Kungens Kurva, precis intill naturreservatet. Hos oss rider barn och vuxna, allt från nybörjare till duktiga ryttare, på både ponny- och häst. Gömmargården är främst inriktad på dressyr och drivs som en ideell förening med en engagerad styrelse. Vi har höga ambitioner om att vara en ridskola för alla, med god kvalité och kompetens!
Nu har du chansen att bli en av oss! Vi söker efter en riktig stjärna med stort engagemang och driv! I den här tjänsten ingår ansvar för hästarnas välmående och utbildning. Du kommer att arbeta med tillridning och utveckling av våra fina hästar. Du kommer också tillsammans med dina kollegor arbeta med stallskötsel och andra förekommande uppgifter på anläggningen.
Vi söker dig som är en duktig och engagerad ryttare och som sätter hästarnas välmående i fokus. Då arbetet delvis är fysiskt tungt är det en fördel om du har god fysik. För rätt person är möjligheterna stora att påverka upplägg och ansvarsområden i tjänsten- vi har massor av spännande projekt på gång!
Tillsammans med kompetenta kollegor och engagerade medlemmar och styrelse gör vi ridskolan till en mötesplats där alla är välkomna och kan utvecklas.
Arbetstiderna är förlagda främst till dag och kvällstid, men även helgarbete förekommer.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har lägst en hästskötarutbildning, eller annan utbildning som vi finner likvärdig. Vi värderar dina kunskaper som god dressyrryttare högt.
Som person är du lösningsorienterad, engagerad, och positiv, med en god pedagogisk och social kompetens. Det är en förutsättning att du har en prestigelös och teamorienterad inställning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänstens omfattning
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Omfattningen (75–100%) kan diskuteras utifrån önskemål och upplägg

Lön och förmåner
Lön och förmåner enligt överenskommelse och kollektivavtal.


Tillträde
Januari 2020, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Sista ansökningsdag
2019-12-15

Frågor? Varmt välkommen att höra av dig till Frida Käll (ridskolechef) på 070-770 02 64 eller till Jessica Henriksson (styrelseledamot) på 0700–920300
Har vi lyckats fånga ditt intresse? Roligt! Då ser vi fram emot din skriftliga ansökan så snart som möjligt. Maila till: info@gommargarden.se

First ad
Kontakta annonsör

 Huddinge, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad