Gör en koll för att hitta en ny stjärna.

  • Annonsid: 1490119
  • en månad sedan
  • 217 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning, Fälttävlan, Allround
  • Mankhöjd:
    160 cm

Efter 2år med otur med mina två hästar som haft alla möjliga skador som gjort att de fått avsluta alldeles för tidigt gör de så ont i mig att behöva stå utan häst..

Jag har hållit på med hästar sen jag gick i 3an tror jag, lite var jag. Fick mig första häst Nicholas Song när jag gick i 8an. Han skötte jag helt själv. Han hade jag i 8,5år innan åldern tog ut han. Så många roliga år med små tävlingar i dressyr och hoppning. Uteritter och en del träningar. En lugn varmblods travare med topoen humör.

Min andra häst blev Lanzo Fuglebjerg som jag köpte 2017. Vi hade också så kul. Träningar, små tävlingar och roligheter. En busig Fredriks borgare med fuxfärg. Men älskad av alla för att han var så busig o cool.

Min tredje häst blev Mackmyra. Mitt första sto. Speciell känsla. En dam som vet vad hon vill men hur mysig som helst och vilka ridpass vi fått till och de vi hoppat har varit så kul! Ett fullblod är hon. Hennes resa kommer tyvärr också sluta snart..
Så detta är historian om mina hästar som varit hos mig!
Kort om mig:
Glad tjej på 27år. Fast jobb som undersköterska och älskar ordning och reda. Jag tar väl hand om allt och sätter alltid mina hästar i första hand. Jag är ingen människa som köper och säljer utan här erbjuds ett långvarigt hem, daglig utevistelse med hagkompisar, motion i paddock, skog, skrittmaskin, eller åka till ridhuset i närheten. Fina hagar o mysig miljö. Jag ger kärlek varje dag och pysslar om och lägger tid. Jag söker en jag kan utbilda och sen rida och tävla eller någon som är lite utbildad eller som är färdig och bara vill ut o hoppa. Alla förslag är välkomna!! SKADEHISTORIK är väldigt viktigt köper ingen skadad häst igen... mvh Sofie Berglund

First ad
Kontakta annonsör

 Lysekil, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad