Groom sökes till Absolute Horses

 • Annonsid: 1729196
 • 2 månader sedan
 • 450 Visningar
 • 13 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi söker ytterligare en groom till Absolute Horses i Danmark. Gården ligger ca 20 min från staden Kolding på Jylland. Det är främst en position som hemmagroom, men det kan hända att det blir någon tävling då och då att följa med på. I jobbet ingår alla vanliga stallsysslor såsom mockning, fodring, ta hästar in/ut ur hagen/skrittmaskin, göra iordning hästar för ridning. Förekommer även longering, se till att hästarna är i tävlingsskick osv. Ca 10-15 hästar i stallet. Vi har främst unghästar,(från 4 år och uppåt), även hingstar, i detta stall så det krävs en del hästvana och känsla för djuren, men det finns också möjlighet att lära sig mycket under tiden bara man är motiverad och har viljan.
  Boende ingår i vit lön med avtal, 6 dagar i veckan - tider ca 7-16. Vi är ett glatt och motiverat team som söker vår nästa medlem! Vi kan även ta emot praktikanter.
  Välkommen att kontakta Matilda på +46731098828
  Eller skicka meddelande här på Hästnet.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Danmark


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad