Guldponnyn som har allt!

 • Annonsid: 1736087
 • 3 månader sedan
 • 2916 Visningar
 • 14 Favoritmarkeringar
2 400 kr

 • Inriktning:
  Dressyr, Hoppning, Allround
 • Ras:
  Svensk Ridponny
 • Mankhöjd:
  138 cm
 • Kön:
  Valack
 • Födelseår:
  2002

Ponnyn som har allt!

Guldponnyn Chappe söker fodervärd på plats här på Stall Tubbetorp strax utanför Vårgårda. Han är en race ponny med mycket energi, så det krävs en ryttare med lugn sits och som älskar fart och äventyr. Chappe gör aldrig något dumt som att skena, stegra osv och vill aldrig ont. Han älskar hoppning, terräng och går mycket fint i dressyr. Älskar att bada, racea på åkrar, ridas ut, hoppa och lattja i skogen samtidigt som han kan gå in på banan och ridas väldigt fint i dressyr, han är helt enkelt en drömponny för dig som klickar med honom. Han har alltid hjärnan med sig. Han är lätt och väldigt snäll i hantering på marken men kan ibland ha en gubbig sida med en stark vilja.

Du rider och tränar som du vill, tävla går också bra för den som är intresserad. Men det är viktigt att det rids på ett hållbart och ansvarsfullt sätt. Vi kommer överens om ca. 4-6 dagar i veckan då du har ansvaret för skötsel och ridning om honom, och de andra dagarna har jag honom. Vi sköter in- och utsläpp samt utfodringar varje dag. Vi vaccinerar och försäkrar. Tanken är att du betalar 2 400 kr i månaden, som täcker kostnaden för foder, skoningar, försäkring, stallplats och allt.

Stallet ligger strax söder om Vårgårda, på Tubbetorp Herrgård. På våran gård finns ett fint privatstall, paddock, stora fina ekhagar att rida i och dessutom vackra skogsvägar. Här finns toalett och ombytesrum med skåp ifall man vill ha kvar sina hästsaker eller ombyte. Det finns bussförbindelse till “Tubbetorp hållplats” och sedan en promenadsträcka på knappa 10 minuter. Parkeringsplats på gårdsplan för er med bil.

Det är inte aktuellt att flytta honom. Det är viktigt för oss att du är en erfaren och ansvarsfull ryttare. Chappe är helt enkelt en underbar allroundhäst med ett hjärta av guld, som förtjänar mycket kärlek och pyssel. Han ligger oss varmt om hjärtat så vi är mycket måna om vem som har hand om honom.

Pga. studier och jobb har jag inte den tid som Chappe förtjänar. Seriösa intressenter är varmt välkomna att ringa eller smsa på 0730630200, Amanda Sjögren.

Se instagramkontot: @sjogrenamaanda för fler videos/bilder.
Youtube länk: https://youtu.be/vO4hLEkgGHM

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad