Häst/ D-ponny på heltidsfoder för ev senare köp

 • Annonsid: 1296290
 • 7 dagar sedan
 • 40 visningar
 • 0 följare
0 kr
Sammanfattning
 • Dressyr:
  Lätt A
 • Hoppning:
  80 cm
 • Inriktning:
  Allround
 • Mankhöjd (cm):
  148

Jag söker för min dotters och min räkning en häst att ha på foder under ca 6-8 månader för köp om matchningen stämmer. OBS, detta är viktigt. Vi köper inte på en gång! Den vi söker är en trygg snäll häst som kan utvecklas i dressyr och hoppning tillsammans med min dotter eller en läromästare som har några år kvar på tävlingsbanan. Min dotter har nyss lärt sig galoppera men med tränare i både dressyr och hoppning vet jag att det går snabbt. Hon är 12 år och vi har en ponny på halvfoder just nu men vet inte riktigt hur det blir med honom då han har en skada? Jag har ridit i större delen av mitt liv (LA- MSV B Dressyr/hopp då jag var aktiv) och tar ansvar för helheten samt genomridning och konditionsträning (om det är en häst och inte ponny) till dess att min dotter hanterar att rida helt själv. Problemhästar med uppenbara olater eller skador måste vi välja bort då tanken är att fodertiden ska sluta med ett köp och att min dotter ska ut på tävlingar när hon är redo.
Vi har tillgång till boxplats på Pålsjö gård (se hemsida) i Helsingborg. Egen hage med foder 5 ggr/dag. Stort ridhus och fantastiska ridvägar i skog och längs hav. Jag känner både C och B tränare och vet att min dotter snabbt kommer att lära sig och avancera så som barn/ungdomar gör. Eventuellt blir det heltidsträning under sommaren hos en heltidssatsande hoppryttare vi känner för att hon snabbt ska kunna komma vidare. Min dotter är lyhörd för hästen och läser av den på ett fantastiskt sätt trots sin ganska korta tid inom hästsporten. Hon är en djurvän och älskar att bara mysa och ta en promenad längs dikeskanten såväl som att pyssla och fixa i stallet. Hon har "det" helt enkelt när det gäller allt runt hästen.

Jag har insett att det finns så många annonser så att jag har svårt att sortera! Därför testar jag att själv annonsera för att se om rätt ponny/häst dyker upp? Priset kan vi diskutera och jag kommer att ta hjälp för bedömning då det är över 25 år sedan jag själv var aktiv i att leta/äga häst men maxpris är ca 100 000. Svara gärna via sms, jag svarar sällan i mobilen.

First ad
Kontakta annonsör

 Helsingborg, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad