Häståkeriet CW söker ridinstruktör

  • Annonsid: 1255246
  • 2 månader sedan
  • 98 visningar
  • 1 följare
0 kr
Sammanfattning
  • Typ:
    Anställning

Vi söker dig som är utbildad eller har yrkeserfarenhet som instruktör och brinner för att undervisa både praktiskt och teoretiskt.
Häståkeriet CW är ett litet familjärt stall som ligger belägen på Djurgården/Gärdet, vi är en vuxen ridskola som även erbjuder turridningar kring djurgården året runt. Vår anläggning ligger fantastisk med fina hagar och ett litet stall med plats för 14 hästar samt en utebana . Vi söker nu främst en ridlärare för en kväll i veckan samt vid behov men detta kan utökas. Om du som instruktör även vill ta turridning så finns det även chans att kombinera dessa tjänster (turledare varannan helg). Vi söker dig med god erfarenhet inom yrket häst. Utbildning är inget måste men yrkeserfarenhet med minst 4 år och är minst 25 år (om rätt erfarenhet kan detta diskuteras) Vi förväntar oss att du är service inriktad, ambitiös, ansvarskännande och har god samarbetsförmåga samt har hästkunskap och god pedagogisk förmåga.
www.hastakeriet.se. Lön enligt avtal.

Vill du bli en i vårt team, veka inte på att skicka ett mail till cornelia@hasakeriet.se

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...